Μια νέα σειρά στην κατηγορία ειδών σπιτιού έρχεται από την για να κάνει την διακόσμηση του σπιτιού παιχνίδι! Διατίθενται σε 4 τύπους.

  • Τα Γαντζάκια Command™ Regular σας λύνουν τα χέρια στη διακόσμηση και είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και στυλ. Με την επαναστατική αυτοκόλλητη Ταινία Command™, κολλούν δυνατά και μπορούν να εφαρμοστούν σε βαμμένες ή ξύλινες επιφάνειες, πλακάκια και άλλα. Αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν σημάδια, τρύπες, υπολείμματα κόλλας ή λεκέδες. Μπορείτε να τα κρεμάσετε ξανά πολύ εύκολα, αντικαθιστώντας απλά την Ταινία Command™ με μια καινούργια
  • Τα Διαφανή Γαντζάκια Command™ σας βοηθούν να αναδείξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και όχι τα γαντζάκια που χρησιμοποιήσατε. Κολλούν εξαιρετικά δυνατά και αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν ίχνη.
  • Τα Γαντζάκια Μπάνιου με Ταινίες που αντιστέκονται στους Υδρατμούς και την Υγρασία Command™ είναι ιδανικά για ζεστούς ή υγρούς χώρους. Σας βοηθούν να κρεμάσετε τις πετσέτες και τα αντικείμενα του μπάνιου σας.
  • Τα Γαντζάκια & Ταινίες για Κάδρα Command™ είναι σχεδιασμένα για κάδρα με σύρμα είναι ιδανικό για κορνίζες με συρμάτινη υποδοχή. Για φωτογραφίες ή αφίσες χωρίς κάδρο, χρησιμοποιήστε τις Ταινίες για Αφίσες Command™.