Η παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εφεξής καλούμενη «η Πολιτική» αφορά τη συλλογή, την επεξεργασία, την αποθήκευση και τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων που συλλέγονται κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο www.fournarakis.gr και το subdomain αυτού products.fournarakis.gr εφεξής αποκαλούμενοι «ο ιστότοπος», της εταιρείας με την επωνυμία «ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.» που εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής, 9,5 χλμ. Παράδρομος Αττικής Οδού (έξοδος 4), Τ.Κ. 19 300, ΑΡ. Μ.Α.Ε.: 50984/03/Β/02/16/(2007), εφεξής αποκαλούμενη «η Εταιρεία». Υπεύθυνος για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου και της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η Εταιρεία.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, αποθηκεύουμε το όνομα του παρόχου διαδικτυακών υπηρεσιών σας, το δικτυακό τόπο από τον οποίο προέρχεστε, τους δικτυακούς τόπους μας που επισκέπτεστε, την ημερομηνία και τη διάρκεια της επίσκεψής σας, καθώς και πληροφορίες για τη συσκευή (κατασκευαστής, μοντέλο, λειτουργικό σύστημα) και το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Τα παραπάνω έχουν σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασής σας, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, την παροχή προσωποποιημένου διαφημιστικού υλικού καθώς και τη διαρκή αναβάθμιση του διαδικτυακού μας τόπου.

Χρήση Cookies

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο εύκολη πρόσβασή σας σε αυτή καθώς και για την ενεργοποίηση και διευκόλυνση ορισμένων λειτουργιών.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην τερματική σας συσκευή και έχετε πλήρη έλεγχο της χρήσης τους. Ένας από τους βασικούς σκοπούς των cookies είναι να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και άλλες πληροφορίες, στον υπολογιστή σας προκειμένου να εξοικονομείτε χρόνο, δεδομένου ότι δεν θα χρειάζεται να εισάγετε τις ίδιες πληροφορίες κάθε φορά, καθώς και να εμφανίζετε το προσαρμοσμένο περιεχόμενό σας και διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν κατά τις μεταγενέστερες επισκέψεις σας σε αυτές τις τοποθεσίες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να περιορίσετε τη μετάδοση cookies, καθώς και να διαγράψετε τα ήδη αποθηκευμένα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος πλοήγησης.

Έχετε τη δυνατότητα να δεχθείτε ή να απορρίψετε cookies. Αν επιλέξετε να απορρίψετε τα cookies, ίσως να μη βλέπετε σωστά όλες τις πληροφορίες που παρέχει ο ιστότοπος και να μη μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες των διαδικτυακών μας τόπων.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί υπηρεσίες όπως η Google Analytics και το Facebook Pixel.

Η καθεμιά από αυτές τις υπηρεσίες διαθέτει πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και χρήσης των Cookies και είναι εναρμονισμένες με τον GDPR. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους χρήσης των Cookies της Google Analytics και του Facebook μπορείτε να βρείτε στους πιο παρακάτω συνδέσμους.

https://policies.google.com/privacy

https://www.facebook.com/policies/cookies/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση Cookies παρακαλούμε όπως διαβάσετε την Πολιτική Χρήσης .

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτα μέρη

Η Εταιρεία επιτρέπει τη γνωστοποίηση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα και αξιόπιστους συνεργάτες, προκειμένου να είναι δυνατή η εξυπηρέτησή σας.

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα στοιχεία σας εντός και εκτός Ε.Ε. με σκοπό την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών μας. Σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρούμε όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και θα σας ενημερώνουμε ειδικώς.

Η Εταιρεία δε θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους, για δική τους απευθείας χρήση για προωθητικούς σκοπούς.

Σύνδεση με άλλους διαδικτυακούς τόπους

Ο παρών διαδικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε άλλους διαδικτυακούς τόπους, για τους οποίους η παρούσα Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου δεν ισχύει. Συνεπώς, δεν ευθυνόμαστε για την προστασία και το απόρρητο τυχόν στοιχείων που παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες.  Σας συνιστούμε να προσεκτικοί και να εξετάζετε την ισχύουσα δήλωση περί απορρήτου στους εν λόγω διαδικτυακούς τόπους.

Διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας ή φορητότητα δεδομένων και ανάκληση συγκατάθεσης

Διατηρείτε το δικαίωμα να ενημερωθείτε και να αξιώσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που έχουν γνωστοποιηθεί στην Εταιρεία. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε:

  • Διόρθωση
  • Διαγραφή
  • Περιορισμό επεξεργασίας
  • Αντίγραφο
  • Απευθείας μεταβίβαση σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων (εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις της νομοθεσίας)

Για τα παραπάνω παρακαλούμε όπως αποστείλετε το αίτημά σας μέσω e-mail στο dpo@fournarakis.gr.

Υποβολή καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Κάθε φυσικό πρόσωπο διατηρεί το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Διαχείριση και ασφάλεια δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του ιστότοπου υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για την ασφάλεια αυτών έχει υιοθετήσει μια σειρά τεχνικών μέτρων, ελέγχων και διαδικασιών.

Τροποποίηση Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, όταν είναι απαραίτητο, τους όρους της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διενεργήθηκε στις 14/12/2020.