Ετήσια συνάντηση του εμπορικού τμήματος

Στις αρχές Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας η ετήσια συνάντηση του εμπορικού τμήματος, όπου έγινε ο απολογισμός του έτους 2019, ορίστηκαν οι στόχοι για το 2020, καθώς έγινε και εκπαίδευση  στα στελέχη μας των τμημάτων πωλήσεων, μάρκετινγκ και εξαγωγών για τα νέα εργαλεία.

εκπαίδευση-εμπορικού-τμήματος
εκπαίδευση-εμπορικού-τμήματος

Στοιχεία της εταιρίας σε επίπεδο μεγεθών

Σε επίπεδο μεγεθών, σημειώσαμε αύξηση σε πωλήσεις, τζίρο και κέρδη κατά το έτος 2019 φθάνοντας έτσι τα 29 εκατ. ευρώ (αύξηση 15%), ενώ παράλληλα ενισχύσαμε τις επενδύσεις μας κατά 4 εκατ. ευρώ σε αποθέματα ώστε να υπερκαλύψουμε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση Ελλάδας και εξωτερικού.

Οι παράγοντες διαφοροποίησής μας

Ακόμα, αυξάνουμε συνεχώς το προσωπικό μας και μεγαλώνουμε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση, ενίσχυση και ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών μας, αλλά και του τελικού καταναλωτή. Πιο συγκεκριμένα,  η ανώτερη ποιότητα, η ευρεία γκάμα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η διαθεσιμότητα των προϊόντων, το άριστο επίπεδο και η υψηλή ταχύτητα του service αποτελούν παράγοντες διαφοροποίησης της ολοκληρωμένης λύσης που προσφέρουμε στα τεχνικά καταστήματα και τους επαγγελματίες του κλάδου (ελαιοχρωματιστές, μαραγκούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, φανοποιούς, σιδεράδες, και παντός είδους τεχνίτες).

Σημαντικά νέα για το έτος 2019

Εξίσου σημαντικά νέα για το έτος 2019 είναι ότι ενισχύσαμε το portfolio μας λανσάροντας 2.000 νέα είδη, ενώ ορόσημο για την εταιρία μας αποτέλεσε η αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή για την Ελλάδα των ηλεκτρικών εργαλείων FLEX και SKIL, όπου επιλεχθήκαμε ως στρατηγικός συνεργάτης. Επιπλέον, μπήκαμε δυναμικά σε νέες κατηγορίες και επεκτείναμε τη γκάμα της επιπλοποιίας.

Πιστοί στις συνεργασίες μας

Φυσικά, οι  υφιστάμενες συνεργασίες μας με τα υπόλοιπα brands συνεχίζονται απερίσπαστες, ενώ από πλευράς μας δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τα νέα brands που έχουν προστεθεί στο ήδη διευρυμένο κωδικολόγιό μας, όπως ακριβώς έχουμε κάνει ως τώρα με όλα τα brands, προσφέροντάς σας μια συνολική λύση που όμοιά της δεν υπάρχει. Αυτό στην πράξη σημαίνει: ορθή και ειλικρινής εμπορική πολιτική, εντυπωσιακά στησίματα στα καταστήματα, πλήρως ενημερωμένοι κατάλογοι, δυνατές προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικά φυλλάδια, κ.λπ..

εκπαίδευση-εμπορικού-τμήματος
εκπαίδευση-εμπορικού-τμήματος

Ανάπτυξη του αποκλειστικού δικτύου των στρατηγικών συνεργατών

Στόχος της εταιρίας μας για το 2020 είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και η ενίσχυση του αποκλειστικού δικτύου των στρατηγικών συνεργατών μας για διάθεση των ηλεκτρικών εργαλείων , δίνοντας ακόμα πιο ολοκληρωμένες λύσεις σε καταστήματα και τελικούς καταναλωτές.

Δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς στο χώρο των εργαλείων επί σειρά ετών και εκτός από τα brands μας BENMAN, FF GROUP, MORRIS και HUGO LOCKS, διαθέτουμε τις αντιπροσωπείες των SKIL, FLEX, ANNOVI REVERBERIBLUE CLEAN, MARINA, SOUDALVSMKING SLIDE και έτσι έχουμε εδραιωθεί στην ελληνική αγορά.

Γίνετε τώρα μέλος του δικτύου μας και επωφεληθείτε από ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις και κερδοφορίες.