Τα Brands Μας

Όλα τα brands που εμπορεύεται η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. αποτελούνται από εργαλεία και μηχανήματα που παράγονται σύμφωνα με υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές, τεχνολογίες αιχμής και ανθεκτικότητας.
Στόχος μας, η δημιουργία μεγαλύτερων και πληρέστερων οικογενειών εργαλείων, που σε συνδυασμό με τις πάντα πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες.

FF GROUP TOOL INDUSTRIES

Τα επώνυμα brands της εταιρείας, F.F. GROUP, BENMAN, MORRIS και HUGO LOCKS παράγονται και διακινούνται από την FF GROUP TOOL INDUSTRIES. Ως ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. διαθέτουμε την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για αυτά. Τα εργαλεία σχεδιάζονται  από την αρχή, και κατασκευάζονται αποκλειστικά με καλούπια της FF GROUP TOOL INDUSTRIES, σε κορυφαία εργοστάσια στην Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Κίνα και όπου αλλού υπάρχει ανταγωνιστικός κατασκευαστής.  

Παρέχοντας ένα ασυναγώνιστο εύρος γκάμας, τόσο σε εργαλεία χειρός, όσο και σε μηχανήματα ρεύματος, μπαταρίας, βενζίνης και πετρελαίου, η εταιρεία προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες τόσο των DIY χρηστών, όσο και των επαγγελματιών που αναζητούν μια ποιοτική και παράλληλα οικονομική λύση, αποτελώντας  μία ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε κατάστημα.

Αποκλειστικές Αντιπροσωπείες

Η εταιρεία μας εισάγει και διαθέτει αποκλειστικές αντιπροσωπείες που αποτελούνται από επώνυμους και κυρίαρχους οίκους, όπως SKIL, FLEX, ANNOVI REVERBERI, SOUDAL, VSM, PETA. Προσφέρουμε σε εσάς με υπευθυνότητα κορυφαία ευρωπαϊκή ποιότητα, κερδίζοντας συνεργάτες που αναζητούν επώνυμο προϊόν ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

Επίσημο Δίκτυο

Η συνεργασία μας επεκτείνεται και με άλλες κορυφαίες εταιρείες, με σκοπό να επιτύχουμε την πρωταρχική μας επιδίωξη, που δεν είναι άλλη, από το να διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, τα πιο δυνατά, επώνυμα ονόματα στην κατηγορία τους.

Κοινές Σειρές Προϊόντων

Παράλληλα, διαθέτουμε πολλά επώνυμα brands εργαλείων από Ευρώπη, όπως και ανώνυμες σειρές Κίνας και Ταϊβάν, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, λόγω μεγάλης ποσότητας εισαγωγών.