Ολοκληρωμένη λύση σε μηχανήματα καθαρισμού

1958
ΙΔΡΥΣΗ ANNOVI REVERBERI
200m €
ΤΖΙΡΟΣ
110
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ
2014
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ

Ίδρυση

Η ANNOVI REVERBERI, με έδρα την Ιταλία, ιδρύθηκε το 1958 από τον Corrado Reverberi κι έχει περισσότερα από 60 χρόνια ιστορίας και τζίρο πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Διαθέτει 7 εργοστάσια και εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες και στις 5 ηπείρους. Ακόμα, κατέχει πάνω από 110 πατέντες, δίνοντας πάντοτε έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και τις επενδύσεις στην αγορά των πλυστικών συστημάτων καθαρισμού. ​​Σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή διαφραγματικών αντλιών στον κόσμο.

AR BLUE CLEAN

Η ANNOVI REVERBERI χρησιμοποιεί τη δική της τελευταία λέξη της τεχνολογίας κατασκευής και αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα του Ιταλικού σχεδιασμού, της έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και των ποιοτικών ελέγχων που διενεργεί. Η AR BLUE CLEAN, μια απο τις βασικές σειρές της ANNOVI REVERBERI για τα συστήματα καθαρισμού, κερδίζει κάθε χρόνο μερίδιο αγοράς και προβολές στα πιο δυνατά και εξειδικευμένα σημεία πώλησης, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, χάρη σε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, τέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του τελικού χρήστη. 

Υψηλή Ποιότητα

Τα μηχανήματα της AR BLUE CLEAN προσφέρουν λύσεις στον τομέα της καθαριότητας, δίνοντας πάντα έμφαση στην καινοτομία, την αποτελεσματικότητα, την εργονομία και την ευκολία χρήσης. Έτσι, κατατάσσονται αυτή τη στιγμή στα πιο δυνατά και ευρέως αναγνωρισμένα μηχανήματα καθαρισμού της αγοράς, ιδανικά ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εργασίες. Το όραμα της εταιρείας για συνεχή καινοτομία, υποστηρίζεται από συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη (με περισσότερες από 110 πατέντες) και σε τεχνολογίες βελτίωσης της παραγωγής (στα 7 εργοστάσια που διαθέτει ανά τον κόσμο).

Η Γκάμα της AR BLUE CLEAN

Η νέα, πλήρης, ανανεωμένη γκάμα της σειράς AR BLUE CLEAN, αποτελείται από πλυστικά μηχανήματα κρύου και ζεστού νερού, τόσο για οικιακή, όσο και για άκρως επαγγελματική χρήση, καθώς και από βενζινοκίνητα πλυστικά. Επιπλέον, διαθέτει ηλεκτρικές σκούπες στερεών και υγρών, για οικιακή έως και επαγγελματική χρήση αλλά και αξεσουάρ και αναλώσιμα, όπως ακροφύσια, κάνες, βούρτσες πλυσίματος κ.ά. Συνεπώς, μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητή η ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει σε μηχανήματα καθαρισμού.

annovi

Media Gallery

Περισσότερα Brands