Σχεδιασμένα να αποδίδουν

1923
ΙΔΡΥΣΗ SKIL
130m
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
100
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
2019
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ

Ίδρυση

Η SKIL ιδρύθηκε το 1923-1924 με την αρχική ονομασία "The Michel Electric Handsaw Company" και το 1926 γίνεται μετονομασία της εταιρείας σε "SKILSAW Incorporated". Όντας εφευρέτης του δισκοπρίονου το 1928, έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη με διάρκεια 100 χρόνων. Μια φήμη που βασίζεται στην πώληση πάνω από 130 εκατομμυρίων εργαλείων, στα πολυάριθμα βραβεία σε ανεξάρτητες δοκιμές (καταναλωτών) και στις πολλές εφευρέσεις και ευρεσιτεχνίες. To 2016 εντάσσεται στον όμιλο Chervon Holdings Ltd.

H Γκάμα της SKIL

Η SKIL όντας αναβαθμισμένη τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε τεχνολογική καινοτομία, προσφέρει μια οικονομική λύση, υψηλής απόδοσης. Η γκάμα της περιλαμβάνει ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας, όπως δραπανοκατσάβιδα, περιστροφικά πιστολέτα, γωνιακούς τροχούς, έκκεντρα τριβεία κ.ά., ηλεκτρικά εργαλεία ρεύματος, όπως κατσαβίδια γυψοσανίδας, σέγες, δισκοπρίονα κ.ά., όργανα μέτρησης, όπως λέιζερ, μετρητές αποστάσεων κ.ά., μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων κήπου-αγρού, όπως φυσητήρες, χλοοκοπτικές μηχανές, αλυσοπρίονα ευρείας χρήσης κ.ά. και φυσικά, εξαρτήματα ηλεκτρικών μηχανημάτων.

Ευέλικτες Μπαταρίες

Η SKIL παρέχει όλες τις καινοτομίες που χρειάζεται ο ερασιτέχνης αλλά και ο επαγγελαματίας για να ολοκληρώσει τις εργασίες του. Αρχικά, για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία, η μπαταρία είναι μία. Η μπαταρία «20V Max Energy Platform» – το πιο ευέλικτο σύστημα μπαταρίας – βρίσκεται στην καρδιά των νέων προϊόντων της SKIL. Η μπαταρία είναι φτιαγμένη για να αποδίδει και σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε όλα τα εργαλεία Energy Platform, τα οποία διατίθενται με ή χωρίς μπαταρία, δίνοντας την ευελιξία στον χρήστη, να προσθέσει περισσότερα εργαλεία στην εργαλειοθήκη του, ακόμα και από την ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων κήπου. Όλες οι εργασίες στο σπίτι και στον κήπο με μία μπαταρία και έναν φορτιστή.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΔΩ

Νέες Καινοτομίες

Η καλύτερη, έως τώρα, καινοτομία της SKIL είναι η Keep Cool™ τεχνολογία, η οποία αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας έως 25% και διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η πατενταρισμένη τεχνολογία απορρόφησης θερμότητας εμποδίζει την υπερθέρμανση της μπαταρίας, βελτιώνοντας την απόδοσή της. Όλες οι μπαταρίες διαθέτουν ActivCell™ για να παρέχουν πιο σταθερή ισχύ. Οι καινοτομίες, όμως, της SKIL δεν σταματούν εκεί. Η τεχνολογία VRS+ αποσκοπεί στη μείωση των κραδασμών. Στην βοηθητική λαβή έχει τοποθετηθεί ένας αποσβεστήρας κραδασμών που μπορεί να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, μειώνοντάς τους απίστευτα. Τέλος, μια ακόμη καινοτομία αποτελεί και το σύστημα X-Flow. Το μοναδικό σύστημα απορρόφησης σκόνης X-Flow διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα, χωρίς τη χρήση φίλτρου. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί να φράξει το φίλτρο, διασφαλίζοντας έτσι μια πιο καθαρή εργασία μεγαλύτερης διάρκειας.
Για ό,τι χρειαστείς–SKIL.

Η SKIL στην Ελλάδα

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. διανέμει με μεγάλη επιτυχία τα ηλεκτρικά εργαλεία της SKIL στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Η μακροχρόνια πρωταγωνιστική θέση της και στον κλάδο των ηλεκτρικών εργαλείων, αλλά, πρωτίστως, η ορθή και ειλικρινής εμπορική πολιτική της, κέρδισαν την ενθουσιώδη αποδοχή των πελατών της. Η νέα κόκκινη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων, ρεύματος και μπαταρίας, δίνει στον καταναλωτή την καλύτερη εμπειρία για τις καθημερινές DIY εργασίες που εκτελεί γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα σε περιμένει, για να σου προσφέρει μια οικονομική λύση, υψηλής απόδοσης σε εργαλεία που έχουν αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε τεχνολογική καινοτομία και είναι σχεδιασμένα να αποδίδουν.

ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Media Gallery

Περισσότερα Brands