Νο1 παραγωγός στην Ευρώπη

1966
ΙΔΡΥΣΗ SOUDAL
3.654
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
23
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
300
ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

Ίδρυση

Ο όμιλος διαθέτει 23 εργοστάσια παραγωγής σε 5 ηπείρους, γραφεία πωλήσεων σε 45 διαφορετικές χώρες και απασχολεί περίπου 3.654 άτομα παγκοσμίως. Ένα μακροπρόθεσμο όραμα για την καινοτομία – με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη – και οι προσαρμογές στις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχία του Ομίλου SOUDAL. Στην Ελλάδα, η SOUDAL διανέμεται αποκλειστικά
από τη ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Νο1 Παραγωγός στην Ευρώπη

Ο όμιλος διαθέτει 23 εργοστάσια παραγωγής σε 5 ηπείρους, γραφεία πωλήσεων σε 45 διαφορετικές χώρες και απασχολεί περίπου 3.654 άτομα παγκοσμίως. Ένα μακροπρόθεσμο όραμα για την καινοτομία – με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη – και οι προσαρμογές στις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχία του Ομίλου SOUDAL. Στην Ελλάδα, η SOUDAL διανέμεται αποκλειστικά από τη ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Μεγάλη Γκάμα

Ο Όμιλος SOUDAL κατασκευάζει προϊόντα για τις δικές του μάρκες και ιδιωτικές ετικέτες που καλύπτουν 11 ομάδες: σιλικόνες και άλλα στεγανωτικά, αφρούς πολυουρεθάνης, κόλλες, σφραγιστικά, καθαριστικά, σπρέι και αστάρια, ταινίες και μεμβράνες EPDM, υβριδικά πολυμερή, τεχνικά αερολύματα και χημικά δομικά προϊόντα. Με τα δικά του εμπορικά σήματα, επικεντρώνεται σε 3 τμήματα της αγοράς: τους τομείς των κατασκευών, της βιομηχανίας και του λιανικού εμπορίου.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΔΩ

Media Gallery

Περισσότερα Brands