Μέγιστη ασφάλεια, Εξαιρετική ποιότητα,
Απόλυτη αξιοπιστία

Σχετικά με το Brand

Με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων που θα προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια σε σπίτι και εργασία, η FF GROUP TOOL INDUSTRIES ανέπτυξε μία σειρά υψηλής ποιότητας ειδών ασφαλείας, με το brand HUGO LOCKS.  

Η σειρά λανσαρίστηκε το 2010 κι έκτοτε διαθέτει προϊόντα εξαιρετικού σχεδιασμού και μέγιστης αντοχής. Τα προϊόντα HUGO LOCKS είναι γνωστά για τις τεχνολογικά προηγμένες διαδικασίες παραγωγής τους, τις κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες τους και τις ανταγωνιστικές τιμές τους.  

Η επιμονή στην ποιότητα, με τα συνεχή και απαιτητικά τεστ αντοχής και με τις διαδικασίες του τελικού ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής, εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα HUGO LOCKS μπορούν να εμποδίσουν τις περισσότερες απόπειρες διάρρηξης, κατατάσσοντάς τα με αυτόν τον τρόπο στα κορυφαία προϊόντα ασφαλείας. 

Η Γκάμα της HUGO LOCKS

  • Λουκέτα: Μια σειρά που περιλαμβάνει διαφορετικούς τύπους υλικών σώματος και πείρων, προκειμένου να δοθούν χαρακτηριστικά ασφαλείας στο λουκέτο. Λουκέτα συνδυασμού και ειδικών εφαρμογών ολοκληρώνουν τη σειρά.
  • Κλειδαριές: Οι κλειδαριές για τις εξώπορτες και μεσόπορτες ξύλου και αλουμινίου κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τεχνολογικά προηγμένες διαδικασίες παραγωγής.
  • Κύλινδροι: Υψηλής ασφάλειας κύλινδροι από ορείχαλκο και νικέλιο, που παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου UNI EN 1303, με την πιο προηγμένη αντικλεπτική τεχνολογία.

Media Gallery

Περισσότερα Brands