Η Επιλογή των Επαγγελματιών

2005
ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
5.000
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
45m
ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ
22
ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

Σχετικά με το Brand

To 2005 λανσάρεται η επαγγελματική σειρά εργαλείων της FF GROUP TOOL INDUSTRIES με το brand BENMAN.  

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναδεικνύεται σε πρώτη επιλογή των επαγγελματιών και εδραιώνεται στην κορυφή της αγοράς των εργαλείων, όσον αφορά στον σχεδιασμό, στην ποιότητα και στις τιμές.  

Τα επαγγελματικά εργαλεία BENMAN είναι τοποθετημένα στο premium τμήμα της αγοράς επαγγελματικών εργαλείων  και αποτελούν την απόλυτη επιλογή για απαιτητικούς χρήστες, αφού προσφέρουν υψηλή απόδοση, απαράμιλλη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.  Ξεχωρίζουν για το μοναδικό, εργονομικό, μοντέρνο και ελκυστικό σχεδιασμό τους, όπως και την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους. Το brand καλύπτει μία μεγάλη γκάμα εργαλείων για επαγγελματική, αλλά και βιομηχανική χρήση. 

Η Γκάμα της BENMAN

Η γκάμα των εργαλείων BENMAN επεκτείνεται στις παρακάτω βασικές κατηγορίες.

Εργαλεία Χειρός: Μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών εργαλείων χειρός κατασκευασμένα για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλή απόδοση και αντοχή. 

Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων: Μία πλήρης γκάμα από καινοτόμα εξαρτήματα, ικανά να ενισχύσουν την απόδοση στο εργοτάξιο, ανεπτυγμένα έπειτα από ενδελεχή έρευνα των αναγκών των επαγγελματιών. 

Εργαλεία Χρωματοπωλείου: Μία ολοκληρωμένη σειρά από σπάτουλες, στοκαδόρους, μυστριά, τριβεία, καθώς και εξειδικευμένες σειρές ρολών βαφής και λειαντικών προϊόντων. 

Εργαλεία Κήπου: Μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας αγροτικά εργαλεία, καθώς και εργαλεία κήπου, που απλοποιούν κάθε εργασία, από το πριόνισμα και το κλάδεμα μέχρι το σκάλισμα, το πότισμα και τον καθαρισμό φύλλων. 

Είδη ατομικής προστασίας: Μια εκτενής σειρά από γάντια και παπούτσια προστασίας, τα οποία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για ασφάλεια στην εργασία. 

ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Προηγμένη Διαδικασία Παραγωγής

Τα εργαλεία BENMAN κατασκευάζονται σε κορυφαία εργοστάσια, χρησιμοποιώντας μεθόδους παραγωγής που ελέγχονται από το πιο σύγχρονο και προηγμένο λογισμικό, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη θερμική, μηχανική και επιφανειακή επεξεργασία των πρώτων υλών, με αποτέλεσμα ένα τέλειο προϊόν. 

Τα προϊόντα της BENMAN κατασκευάζονται από κορυφαίες πρώτες ύλες, σε εργοστάσια στη Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστρία, την Ιταλία και την Ολλανδία, τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τις διαδικασίες παραγωγής, τις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και την προσήλωσή τους στις τρέχουσες διεθνείς προδιαγραφές. Η ποιότητά τους είναι σύμφωνη με τα Ευρωπαϊκά νομοθετημένα πρότυπα. Τα εργαλεία που φέρουν το σήμα VDE εγγυώνται την ασφάλεια του χρήστη, ακόμη και όταν εργάζεται υπό συνθήκες υψηλής τάσης.

Media Gallery

Ακουλούθησε την BENMAN στο Instagram

Περισσότερα Brands