Ο Ηγέτης στα επαγγελματικά εργαλεία κοπής πλακιδίων​

Σχετικά με το Brand

Από το 1946, η ιταλική Brevetti Montolit™ αναπτύσσει, παράγει και διανέμει μια ευρεία γκάμα premium πατενταρισμένων επαγγελματικών εργαλείων κοπής πλακιδίων υψηλής τεχνολογίας, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών. Με μία εντυπωσιακή πορεία και με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, αποτελεί τον ηγέτη στους κόφτες πλακιδίων. Στόχος της είναι να τελειοποιήσει την ποιότητα της εργασίας επί το έργο μέσω καινοτόμων λύσεων, μειώνοντας τον χρόνο εγκατάστασης και αυξάνοντας το κέρδος για τους επαγγελματίες τοποθέτησης πλακιδίων. ​

Brevetti = Πατέντα

Τα προϊόντα της Brevetti Montolit™  καλύπτονται από διεθνείς ευρεσιτεχνίες, διασφαλίζοντας την προστασία των συμφερόντων του επαγγελματία-τελικού χρήστη καθώς μπορεί πάντα να βρίσκεται μπροστά στην εξέλιξη με τα μοναδικά και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της. Το όνομα Brevetti στα ιταλικά σημαίνει πατέντα και δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει πατεντάρει πάνω απο 500 προϊόντα.

Έρευνα & Ανάπτυξη

​Η χρήση νέων, σκληρότερων πλακιδίων ώθησε το τεχνικό τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης να σχεδιάσει και να αναπτύξει νέα καινοτόμα συστήματα κοπής και διάτρησης.​

Προκειμένου να εγγυηθεί την ποιότητα που πάντα διέκρινε τα προϊόντα της, η Brevetti Montolit™ δημιούργησε ειδικά τμήματα για το σχεδιασμό και την παραγωγή των εργαλείων της. Πριν από περίπου είκοσι χρόνια, μάλιστα, η Brevetti Montolit S.p.A εισήλθε στην ανταγωνιστική αγορά των αδαμαντοφόρων εργαλείων, δημιουργώντας ένα εργοστάσιο αναφοράς που συνδυάζει την υψηλή παραγωγικότητα με τα ασυναγώνιστα πρότυπα ποιότητας.

H Brevetti Montolit™ στην Ελλάδα

Η διάθεσή των εργαλείων Brevetti Montolit στην Ελλάδα θα γίνει σε ένα επιλεγμένο αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών μας, οι οποίοι και θα επωφεληθούν από το κύρος και την ποιότητα του συγκεκριμένου brand, καθώς και τις αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερες πωλήσεις, κερδοφορία και αύξηση του πελατολογίου .

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. διακρίνεται για την αφοσίωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων που πληρούν τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου. Η προσθήκη των προϊόντων της Brevetti Montolit™ στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο επιβεβαιώνει τη δυνατότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες γκάμες με αξιόπιστες λύσεις σε απαιτητικές εργασίες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών και ενισχύει τη θέση μας στην αγορά των επαγγελματιών πλακάδων.

Περισσότερα Brands