Συχνές Ερωτήσεις

Θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.; Εδώ θα βρεις τις
απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν οι συνεργάτες μας. Αν η ερώτησή σου δεν συμπεριλαμβάνεται
παρακάτω, βρες ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας εδώ.

1. Τι εγγύηση έχει το εργαλείο που αγόρασα;

Ο χρόνος εγγύησης κάθε εργαλείου ή μηχανήματος ποικίλει αναλόγως του brand, αλλά και της χρήσης για την οποία προορίζεται (ερασιτεχνική ή επαγγελματική).
Για να ενημερωθείς, μπορείς να πατήσεις εδώ.

2. Χάλασε το εργαλείο που αγόρασα. Πώς μπορώ να το επισκευάσω;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, μπορείς να απευθυνθείς στο σημείο αγοράς του προϊόντος. Εναλλακτικά, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο θα σε κατατοπίσει ως προς το πλησιέστερο σε εσένα σημείο.

3. Μπορώ να στείλω ο ίδιος το εργαλείο μου στην αντιπροσωπεία για επισκευή;

Τα εργαλεία και τα μηχανήματα διακινούνται από και προς το επίσημο επισκευαστικό μας κέντρο αποκλειστικά και μόνο μέσω του δικτύου συνεργατών μας. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς απευθείας.

4. Μετά από πόσο καιρό θα λάβω το εργαλείο μου πίσω επισκευασμένο;

Ο χρόνος επιστροφής του επισκευασμένου εργαλείου ή μηχανήματός σου ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξεις, καθώς και με την πληρότητα των στοιχείων που το συνοδεύουν (αποδεικτικό αγοράς). Ο χρόνος επισκευής ποικίλει αναλόγως του brand και της διαθεσιμότητας των ανταλλακτικών και μπορεί να είναι έως και 24 ώρες σύντομος.
Μάθε περισσότερα εδώ.

5. Τι γίνεται αν τελικά δεν επιθυμώ να επισκευάσω το εργαλείο που αρχικά έστειλα;

Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεσαι το ελάχιστο του κόστους προ-εκτίμησης και τυχόν μεταφορικά έξοδα. Το εργαλείο ή το μηχάνημά σου επιστρέφεται συναρμολογημένο και πλήρες. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για απώλεια λειτουργικότητας κατά την προ-εκτίμηση, που οφείλεται σε αδυναμία επαναφοράς του προϊόντος στη λειτουργικότητα που παραλήφθηκε, χωρίς αντικατάσταση μερών του.

6. Έχασα το εγχειρίδιο χρήσεως του κατασκευαστή. Πώς μπορώ να το ξαναβρώ;

Βρες και κατέβασε τα εγχειρίδια χρήσης, τα μηχανολογικά σχέδια μηχανημάτων και τα δελτία τεχνικών δεδομένων και δεδομένων ασφαλείας που σε ενδιαφέρουν κι εξοικειώσου με τα εργαλεία και τα μηχανήματά σου, επιλέγοντας την κατάλληλη κατηγορία. Περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση, τη σύνθεση, τη συναρμολόγηση, καθώς και το πώς να αντιμετωπίσεις πιθανά προβλήματα. Επίλεξε την κατηγορία του προϊόντος που σε ενδιαφέρει, όπως και το brand – F.F. GROUP, BENMAN, FLEX, SKIL, ANNOVI REVERBERI, MORRIS, SOUDAL, ALIBERTI, RAINBIRD - και βρες τα κατάλληλα έγγραφα ΕΔΩ.

7. Μπορώ να αγοράσω ανταλλακτικά για να επισκευάσω το εργαλείο μόνος μου;

Μπορείς να βρεις εδώ τα σχεδιαγράμματα ανταλλακτικών εδώ και να τα κατεβάσεις δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή. Παρόλα αυτά, συνίσταται να μη γίνονται επισκευές και παρεμβάσεις από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό, για λόγους ασφαλείας και εγγύησης επισκευής.

8. Πώς μπορώ να βρω ένα συνεργάτη σας στην περιοχή μου;

Βρες εύκολα έναν επιλεγμένο συνεργάτη μας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι. Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε διανέμει τα εργαλεία και τα μηχανήματά της μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που αναπτύσσεται συνεχώς. Επίλεξε ανάμεσα στην F.F. GROUP, τη SKIL, τη FLEX και την ANNOVI REVERBERI, συμπλήρωσε την περιοχή που σε εξυπηρετεί και την κατηγορία του προϊόντος που επιθυμείς και βρες το πλησιέστερο σε εσένα επιλεγμένο κατάστημα εδώ.

* H εύρεση καταστήματος λειτουργεί προσωρινά μόνο για την κατηγορία των μηχανημάτων.