Διοικητική Ομάδα

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. με τη μορφή που έχει σήμερα ιδρύθηκε πριν από 45 χρόνια από τον Μιχάλη Φουρναράκη και τη Τζούλια Φουρναράκη  Από το 2000 την διοίκηση έχουν αναλάβει οι 3 γιοί της οικογένειας, ο καθένας µε τις αρμοδιότητες του και µε την βοήθεια του έμπιστου και ικανού προσωπικού, που συνεχώς αυξάνεται και εξελίσσεται, µε σκοπό την συνεχή και βιώσιμη   ανάπτυξη της εταιρείας. Οδηγούμενοι από το όραμά της εταιρείας και βασιζόμενοι στις κοινές αξίες, η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και έχει πετύχει κρίσιμους στρατηγικούς στόχους σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Μιχάλης Φουρναράκης

Διευθύνων Σύμβουλος
Ο κ. Μιχάλης Φουρναράκης , γεννηθείς το 1944, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και μέλος του Διοικητικού της συμβουλίου, και φυσικά, ένας εκ των ιδρυτών της.

Παναγιώτης Αθανασόπουλος

Οικονομικός Σύμβουλος Δ.Σ.
Ο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και έχει δραστηριοποιηθεί από πολύ μικρή ηλικία σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Ορέστης Φουρναράκης

Γενικός Διευθυντής
Ο κ. Ορέστης Φουρναράκης, γεννηθείς το 1976, είναι ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και μέλος του Διοικητικού της συμβουλίου.

Βένης Φουρναράκης

Διευθυντής Εμπορικής Στρατηγικής, Προϊοντικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Ο κ. Βένης Φουρναράκης, γεννηθείς το 1978, είναι ο Διευθυντής Εμπορικής Στρατηγικής, Προϊοντικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας και μέλος του Διοικητικού της συμβουλίου.

Χρήστος Φουρναράκης

Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Μηχανογράφησης
Ο κ. Χρήστος Φουρναράκης, γεννηθείς το 1981, είναι ο Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Μηχανογράφησης της εταιρείας και μέλος του Διοικητικού της συμβουλίου.