Διεθνής Παρουσία

H Διεθνής παρουσία μας, πραγματοποιείται μέσω της FF GROUP TOOL INDUSTRIES, η οποία δραστηριοποιείται σήμερα σε 21 χώρες, σε Ευρώπη και Βαλκάνια, και τα προϊόντα μας εκτίθενται σε πάνω από 2.000 καταστήματα.

Η Διεθνής μας Πορεία

Στην Ελλάδα παραμένουμε ως η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., κατέχοντας σταθερά την ηγετική θέση στην αγορά. Για την παρουσία μας στο εξωτερικό ιδρύσαμε την FF GROUP TOOL INDUSTRIES και είμαστε εξίσου υπερήφανοι για την οργανωμένη και αξιοσημείωτη διεθνή μας πορεία. Τα brands μας έχουν εδραιωθεί στο εξωτερικό αποκτώντας μερίδιο αγοράς και τα προϊόντα μας χαίρουν αναγνώρισης και εκτίμησης. Έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε, από μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση σε μια εταιρεία με διαρκώς αυξανόμενο γεωγραφικό αποτύπωμα. Έχοντας διανύσει επιτυχώς 70 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, θέτουμε νέους στόχους και αξιολογούμε κάθε ευκαιρία ανάπτυξης και περαιτέρω εξέλιξης.

Η εξαγωγική μας δραστηριότητα και η εξωστρέφεια αποτελούν στρατηγικής σημασίας στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Το Δίκτυο Πωλήσεων Εξωτερικού

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών μας, προσθέτοντας ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ικανοποιημένων πελατών, στοχεύοντας τα κυρίαρχα καταστήματα κάθε χώρας. Τα πολύ καλά σχεδιασμένα κανάλια πωλήσεων που οργανώνουν το δίκτυο συνεργατών μας είναι δύο:

  • Ομάδες πωλητών που καλύπτουν συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές ανά χώρα και
  • Χονδρέμποροι που μέσω της στενής συνεργασίας και υποστήριξής μας διαθέτουν τα προϊόντα μας με τεράστια επιτυχία στις εκάστοτε αγορές.

Υπάρχουν, επίσης, και ορισμένοι πελάτες που εξυπηρετούνται απευθείας από τα κεντρικά. Καθημερινά παρέχουμε την καλύτερη αξία και ποιότητα στους πελάτες μας, ενώ χτίζουμε ισχυρές σχέσεις σε όλες τις αγορές που εξυπηρετούμε.

Με μια ματιά

21 χώρες εξαγωγής

2.000 σημεία πώλησης​

4 τοπικές ομάδες πωλήσεων

500 καταστήματα

7 εξουσιοδοτημένοι διανομείς

1.000 καταστήματα

10 με απευθείας εξυπηρέτηση

500 καταστήματα

Το Μέλλον δεν έχει Σύνορα

Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε στα επιτεύγματά μας και είμαστε σε μία συνεχή διαδικασία επέκτασης των δραστηριοτήτων μας. Ένας από τους βασικούς μας στόχους, στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της εταιρείας, είναι η εντατικοποίηση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας.

Τα συστατικά της επιτυχίας μας βασίζονται σε ένα μείγμα γνώσης, επιχειρηματικότητας και σταθερής συνεργασίας.

Η βαθιά γνώση της αγοράς, η διαρκής διερεύνηση ευκαιριών, η συνεχώς διευρυνόμενη προϊοντική μας γκάμα, αλλά και οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίες που διαθέτουμε αποτελούν τη βάση για διείσδυση σε νέες αγορές και ηπείρους.

Συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις

Ερευνούμε διαρκώς τις ευκαιρίες που αποπνέουν προοπτικές ανάπτυξης και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την αναγνώριση και την παρουσία των brands μας στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό, από το 2016 έως σήμερα, η εταιρεία ακολουθεί μία δυναμική στρατηγική εξωστρέφειας συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου, όπως είναι η Διεθνής Έκθεση SEBE – South East Europe Belgrade Building Expo στη Σερβία, η International Hardware Fair by Eisen Waren Messe στην Ιταλία αλλά και το Hardware Show στην Ιρλανδία, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπορική της παρουσία στις σημαντικότερες διεθνείς αγορές.  

Σε κάθε συμμετοχή μας στις εκθέσεις, τα προϊόντα μας χαίρουν μεγάλης αποδοχής, αφού οι επισκέπτες αναγνωρίζουν την μοναδική ποιότητά τους, καθώς και την επιχειρηματική ευκαιρία που προσφέρουν στους δυνητικούς πελάτες μας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για νέες επικερδείς συνεργασίες.

Περισσότερα

Δίκτυο Συνεργατών
Η σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Εγκαταστάσεις Μας
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας εξυπηρετούν τις ανάγκες...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ιστορία Μας
Το παρελθόν μας χαρακτηρίζει, μας διδάσκει και μας συνοδεύει...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ