Ποιοτικά εργαλεία για όλες τις ανάγκες

1991
ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
6.500
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
35m
ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ
22
ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

Σχετικά με το Brand

Το πρώτο brand της εταιρείας αποτέλεσε γρήγορα συνώνυμο μιας επιτυχημένης σειράς εργαλείων χειρός στην κατηγορία της ημι-επαγγελματικής και ερασιτεχνικής χρήσης. Δημιουργήθηκε το 1991 και καλύπτει μία ιδιαιτέρως ευρεία γκάμα στην κατηγορία εργαλείων και μηχανημάτων. Ο βέλτιστος συνδυασμός υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές καθιστά την F.F. GROUP την ιδανική λύση για τους τεχνίτες, τους λάτρεις του DIY και τους επαγγελματίες που αναζητούν την καλύτερη προσιτή λύση για να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους. 

Η μεγάλη εμπειρία που αποκτήθηκε τα τελευταία χρόνια στην αγορά των εργαλείων χειρός, έχει προσφέρει σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Ταυτόχρονα, οι αυξανόμενες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς καθώς και οι ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, αποτέλεσαν το έναυσμα για να επεκταθεί η γκάμα της F.F. GROUP αρχικά στα ηλεκτρικά εργαλεία και στη συνέχεια και στα μηχανήματα με μεγάλη επιτυχία. 

Από το 2018 πρωταγωνιστεί  πλέον και στην κατηγορία των επαγγελματικών και ημι-επαγγελματικών μηχανημάτων, καλύπτοντας μία μεγάλη γκάμα από εργαλεία ρεύματος, μπαταρίας και βενζινοκίνητων μηχανημάτων που προσφέρουν αξιοπιστία και ποιότητα στην εκτέλεση της κάθε εργασίας. 

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΔΩ

Ποιότητα και Αξιοπιστία σε όλα τα Στάδια Παραγωγής

Τόσο τα εργαλεία χειρός, όσο και τα μηχανήματα F.F. GROUP είναι αποτέλεσμα της συνεχούς και εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης για κάθε σημείο του εργαλείου, παράγονται από κορυφαίες πρώτες ύλες κατάλληλες για το κάθε εργαλείο, και μηχανικά μέρη, φέρουν καινοτόμο σχεδιασμό και ικανοποιούν υψηλές διεθνείς προδιαγραφές. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστική τιμή είναι αισθητή σε όλα τα προϊόντα της μάρκας και κυρίως στα ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς έχουν 2 έως 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις επώνυμες DIY σειρές, ανταγωνιζόμενα επάξια και τις premium επαγγελματικές σειρές, αφήνοντας έτσι πλήρως ικανοποιημένο τον απαιτητικό χρήστη.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΔΩ

Η Γκάμα της F.F. GROUP

Η γκάμα του brand επεκτείνεται στις παρακάτω βασικές κατηγορίες: 

Εργαλεία Χειρός: Μια ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών εργαλείων χειρός. 

Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων: Μία μεγάλη γκάμα από αξιόπιστα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων που συνεχώς επεκτείνεται . 

Είδη ατομικής προστασίας: Μια πιστοποιημένη, υψηλών προδιαγραφών σειρά προϊόντων, απαραίτητη για την ασφάλεια στο εργοτάξιο που περιλαμβάνει γάντια, παπούτσια, μάσκες και ρούχα προστασίας. 

Υλικά Επιπλοποιΐας – Κιγκαλερίας: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλους τους τεχνίτες που ασχολούνται με ξυλουργικές εργασίες. 

Βιδοποιΐα – Είδη Στερέωσης: Σειρά βιδών, αγκυρίων και βυσμάτων εξαιρετικής ποιότητας που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. 

Ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα: Μια πλήρης γκάμα αποτελούμενη από εργαλεία μπαταρίας, ρεύματος και σταθερά, αντλίες, πλυστικά - σκούπες, αεροσυμπιεστές, γεννήτριες, κινητήρες, ηλεκτροσυγκολλήσεις, μηχανήματα κήπου - αγρού - δάσους, καθώς και όργανα μέτρησης. 

Media Gallery

Ακουλούθησε την F.F. GROUP στο Instagram

Περισσότερα Brands