Οι Εγκαταστάσεις Μας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας εξυπηρετούν τις ανάγκες, τόσο της διατήρησης εξαιρετικά υψηλών επιπέδων αποθεμάτων, όσο και της έντονης εξαγωγικής μας δραστηριότητας.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. συνάδουν με τη συνεχή επένδυση που κάνουμε στην ανάπτυξη. Η αύξηση της γκάμας των εργαλείων χειρός, όπως και των μηχανημάτων ρεύματος, μπαταρίας, βενζίνης και πετρελαίου, μαζί με την έντονη εξαγωγική μας δραστηριότητα, οδήγησαν στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Με μια γκάμα εργαλείων και μηχανημάτων που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ιδιώτες, παρέχουμε στο σύγχρονο τεχνικό κατάστημα μία ολοκληρωμένη λύση, και έτσι, ως ο βασικός προμηθευτής του, αυξάνονται οι ευθύνες μας.

Εγκαταστάσεις με μια ματιά

65.000 m²

ΕΚΤΑΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

18.000 m²

χώρος αποθήκευσης και διανομής​

3.000 m²

χώροι γραφείων

500 m²

χώρος ανασυσκευασίας

500 m²

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

200 m²

χώρος συνεργείου

8

ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Η 'Εκθεση

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια των εγκαταστάσεων της ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. είναι ο εκθεσιακός της χώρος. Πρόκειται για μια έκθεση 500, στην οποία είναι στημένα 120 stands, με χιλιάδες κωδικούς που παρουσιάζονται με έναν πρότυπο τρόπο στησίματος. Οι σύγχρονες αυτές προβολές παρέχουν σε κάθε τεχνικό κατάστημα μια ολοκληρωμένη λύση ακόμα και για τον χωροταξικό και εμπορικό σχεδιασμό που θα μπορούσε να εφαρμόσει, επιτυγχάνοντας, έτσι, καλύτερη αγοραστική εμπειρία του τελικού καταναλωτή και, συνεπώς, αυξημένη κερδοφορία.

Πληθώρα εμπορικών συναντήσεων με συνεργάτες πραγματοποιούνται στον χώρο αυτό, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρεία και τη φιλοσοφία της από κοντά και να κατανοήσουν τους σωστούς τρόπους προβολής των εργαλείων, τόσο των χειρός, όσο και των ηλεκτρικών, που θα βοηθήσει το κατάστημά τους να πάει ένα βήμα μπροστά, ενώ παράλληλα τους παρέχονται προϊοντικές εκπαιδεύσεις που τους κρατάνε ενήμερους για οποιοδήποτε νέο στοιχείο του κλάδου.

Τέλος, στην έκθεση πραγματοποιούνται τα εμπορικά meetings καθώς και οι εκπαιδεύσεις των πωλητών της εταιρείας, δεδομένου ότι διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για τα απαραίτητα tests των εργαλείων.​

Συνεχής Επένδυση

Οι εγκαταστάσεις μας επεκτείνονται σε 2 κτίρια 18.000m², σε συνολική έκταση 65.000m², και ο βασικός μας στόχος είναι η νέα επέκταση που θα αποτελέσει τμήμα του Κτιρίου 2 και αναμένεται εντός του 2023. Με τον τρόπο αυτό, εξυπηρετούνται οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν από τη στρατηγική διατήρησης υψηλού αποθέματος, τις διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις εξωτερικού, αλλά και την προσθήκη νέων ειδών και τις νέες συνεργασίες και αντιπροσωπείες ξένων brands.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, να βαδίζουμε μπροστά, με επιμονή και αποφασιστικότητα, ώστε κάθε επόμενη μέρα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη, παρακινούμενοι από το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη διαρκή στήριξη του δικτύου συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Media Gallery

Περισσότερα

Η Ιστορία μας
Το παρελθόν μας χαρακτηρίζει, μας διδάσκει και μας συνοδεύει...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διοικητική Ομάδα
Η ισχυρή δοικητική λειτουργία, το επιχειρείν με ήθος...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιοι Είμαστε
H ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., με μακρά ιστορία από το 1948...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ