Δίκτυο Συνεργατών

Το δίκτυο συνεργατών για τη διανομή των εργαλείων και μηχανημάτων της ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο στον χώρο, με περισσότερους από 1.500 εμπόρους στον κλάδο των εργαλείων, χρωμάτων και σιδηρικών.

Επιλέγουμε τα Κυρίαρχα Καταστήματα

Προσηλωμένοι στην αταλάντευτη αρχή μας να υπηρετούμε και να σεβόμαστε το δίκτυο διανομής και τους πελάτες μας, δε διοχετεύουμε τα προϊόντα μας στις DIY αλυσίδες, τα super markets και τα αμιγώς ηλεκτρονικά καταστήματα, κόντρα στην τάση της αγοράς, όπως και δεν απευθυνόμαστε στο δικό τους πελατολόγιο, ακόμη και όταν αυτό αφορά σε τεχνικές εταιρείες ή έργα δημοσίου. Σε μια αγορά που εξελίσσεται ραγδαία, με το online εμπόριο να έχει όλο και περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο, πιστεύουμε ότι η λύση για διαφοροποίηση του φυσικού τεχνικού καταστήματος είναι η εξειδίκευση και τεχνογνωσία, όπως και η επένδυση στη διαπροσωπική σχέση με τον καταναλωτή με παροχή άμεσης και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης.

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στρατηγικά αναπτύσσεται μέσω ενός δικτύου συνεργατών το οποίο αποτελείται από επιλεγμένα, κυρίαρχα επαγγελματικά καταστήματα ανά περιοχή, που μοιράζονται τις αξίες και το όραμα της εταιρείας μας για το μέλλον και αφορούν:

 • Τεχνικά Πολυκαταστήματα
 • Χρωματοπωλεία
 • Βιομηχανικά Καταστήματα
 • Καταστήματα αγροτικών - γεωργικών ειδών

Προσφέρουμε συνεχώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στους
συνεργάτες μας, με στόχο την εξασφάλιση της επιτυχίας
της επιχείρησής τους.

Δημιουργούμε Αξία στις Επιχειρήσεις των Πελατών μας

Η σταθερά εξαιρετική ποιότητα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών που παρέχουμε, μας δίνει το πλεονέκτημα να δημιουργούμε συνεργασίες που διαρκούν. Η ικανοποίηση του καταναλωτή, είτε επαγγελματία, είτε ερασιτέχνη, ως αποτέλεσμα της άριστης εκτέλεσης του δικού μας έργου, είναι σημαντική για τη διατήρηση του δυνατού δικτύου διανομής μας. Στόχος μας, να χτίσουμε δυνατές συνεργασίες που θα δημιουργήσουν αξία, τόσο στην επιχείρησή μας, όσο και στις επιχειρήσεις των πελατών μας. Επιδιώκοντας τη θέση του προμηθευτή πρώτης προτίμησης για όλους μας τους συνεργάτες, παρέχουμε στο δίκτυό μας μοναδικά πλεονεκτήματα:

 • Ένα καλά ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο ποιοτικών, τζιροφόρων και κερδοφόρων προϊόντων που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του επαγγελματία και του ερασιτέχνη.
 • Την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.
 • 100% διαθεσιμότητα αποθέματος με 24ωρη παράδοση και μηδενικές ελλείψεις, μέσω του υπερσύγχρονου κέντρου logistics και παραγγελιοληψίας.
 • Υποστήριξη των πελατών μας με ολοκληρωμένες προτάσεις marketing και merchandising, με στόχο την άριστη προβολή στο σημείο πώλησης.
 • After sales service και κάλυψη εγγυήσεων για όλες τις αντιπροσωπείες μηχανημάτων μας.
 • Ποιότητα και Καινοτομία πίσω από όλες τις προτάσεις μας.

Οφέλη δικτύου με μια ματιά

Επιλεγμένο Δίκτυο

συνεργατών-μεταπωλητών

Πλήρης γκάμα

ποιοτικών επώνυμων εργαλείων

100%

Διαθεσιμότητα Αποθέματος

Τιμή-ποιότητα

η καλύτερη σχέση

24 Η

χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας

Παραγγελιοληψία

εύκολη διαδικασία

Αναβάθμιση καταστήματος

 • παροχή ολοκληρωμένης υπηρεσίας

 • χωροταξικού & εμπορικού σχεδιασμού

Διαφημιστική Υποστήριξη

εξατομικευμένο marketing υλικό

Υψηλή κερδοφορία

ανά τεμάχιο

Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση Δικτύου μέσω Διεθνούς Παρουσίας

Σταθερά αναπτύσσεται και το δίκτυο διανομής της FF GROUP TOOL INDUSTRIES στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Ευρώπης, απαριθμώντας πλέον πάνω από 2.000 προσεκτικά επιλεγμένα σημεία πώλησης, αποτελούμενα από τα δυνατότερα επαγγελματικά καταστήματα των χωρών αυτών.

Έτσι, η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. αποκτά πρόσβαση στις αγορές των πιο ανεπτυγμένων ως προς τον κλάδο χωρών, όπως η Ιταλία ή η Ιρλανδία και είναι σε θέση να μεταφέρει στην εγχώρια αγορά πολύτιμη εμπειρία και γνώση όσον αφορά σε:

 • Βέλτιστες πρακτικές
 • Νέα επιχειρηματικά μοντέλα και ιδέες
 • Όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα

Τα παραπάνω μας κάνουν ολοένα και καλύτερους και για το εγχώριο δίκτυο συνεργατών, το οποίο ενδυναμώνουμε, προσθέτοντας αξία και όφελος όπως και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Περισσότερα

Διεθνής Παρουσία
H Διεθνής παρουσία μας, πραγματοποιείται μέσω της FF GROUP TOOL INDUSTRIES...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ιστορία Μας
Το παρελθόν μας χαρακτηρίζει, μας διδάσκει και μας συνοδεύει...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιοι Είμαστε
H ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., με μακρά ιστορία από το 1948...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ