ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.: Επενδύοντας στην ανάπτυξη

Με βασικό στόχο τη  βελτίωση όλων των δραστηριοτήτων μας και την κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας, δε σταματάμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη. Σειρά έχουν οι κτηριακές μας εγκαταστάσεις , οι οποίες, λόγω της συνεχούς αύξησης της γκάμας των ηλεκτρικών εργαλείων και μηχανημάτων, της στρατηγικής σημασίας απόφασης για διατήρηση μεγάλου όγκου αποθέματος και της έντονης εξαγωγικής μας δραστηριότητας, οδηγήθηκαν σε επέκταση.

Η ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., κατέχοντας μια πολυετή εμπειρία από το 1948, έχει μάθει τις δυσκολίες να τις μετατρέπει σε ευκαιρίες. Έτσι, μετά την ολική καταστροφή, λόγω πυρκαγιάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στα Καμίνια του Πειραιά, το 2001, το νέο ξεκίνημα έρχεται άμεσα, την ίδια χρονιά, αυτή τη φορά στο Μοσχάτο. Το 2006 αποτελεί ημερομηνία σταθμό για την εταιρεία μας, καθώς, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο παίρνουν σάρκα και οστά. Πρόκειται για 40.000m2 συνολικής έκτασης οικοπέδων, εκ των οποίων τα 16.000m2 στεγάζουν τα γραφεία μας, το υπερσύγχρονο Κέντρο Διανομής μας και τα αποθέματά μας. Το μεγαλύτερο, όμως, πλάνο επένδυσης της ιστορίας μας δεν σταματάει εκεί.

Σήμερα, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο δίκτυο συνεργατών μας, προετοιμαζόμαστε για την ανάπτυξη που αναμένεται να έχει ο κλάδος μας τα επόμενα χρόνια. Πλέον , η έκταση των οικοπέδων μας απαριθμεί 65.000m2, εκ των οποίων, τα 18.000m2 αποτελούν τα υφιστάμενα κτίρια. Μια νέα επέκταση, που θα αποτελέσει τμήμα του κτιρίου 2 και αναμένεται εντός του 2023, αποδεικνύει ότι δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Ο επιπλέον χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη για τα μεγάλα μηχανήματα, καθώς, και ως κέντρο εξυπηρέτησης παραγγελιών του εξωτερικού.

Με προσήλωση, λοιπόν, στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την στήριξη των συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό και με όπλο τα στρατηγικά πλεονεκτήματά μας, δεν σταματάμε να αντικρίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.