Γίναμε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την Ελλάδα

Εδώ και πολλά χρόνια, είμαστε ο επίσημος διανομέας της SKIL στην Ελληνική αγορά. Λόγω της επιτυχημένης πορείας μας, και λαμβάνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της μητρικής εταιρείας CHERVON GROUP, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι γίναμε πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της SKIL για την Ελλάδα.

Στο νέο κατάλογο μπορείτε να βρείτε τη νέα ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων της SKIL, η οποία έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο σχεδιασμού και τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέροντας μια οικονομική αλλά παράλληλα υψηλής απόδοσης λύση στους καταναλωτές.

Η νέα κόκκινη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων, ρεύματος και μπαταρίας, δίνει στον απλό χρήστη αλλά και στον επαγγελματία την καλύτερη εμπειρία για τις καθημερινές εργασίες που εκτελεί γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.


Ακόμα, το ευέλικτο σύστημα μπαταρίας 20V Max Energy Platform έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλες οι μπαταρίες να αποδίδουν και να είναι συμβατές με όλα τα εργαλεία της σειράς Energy Platform, τα οποία παρέχονται με ή χωρίς μπαταρία. Έτσι, μπορείς να έχεις μία μπαταρία και ένα φορτιστή, για όλα τα εργαλεία και για όλες τις εργασίες.


Επιπλέον, τα 3 χρόνια εγγύησης των εργαλείων, χωρίς καμία εγγραφή και ταλαιπωρία, είναι ένα ακόμα στοιχείο διαφοροποίησης που θα πείσει και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να τα δοκιμάσει. Η κάλυψη των εγγυήσεων, συντηρήσεων και επισκευών των εργαλείων SKIL γίνεται από το εξειδικευμένο service μας μεταξύ 24 ωρών και 5 ημερών, από τη στιγμή που θα παραληφθεί το εργαλείο στο πλήρως ανανεωμένο συνεργείο μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SKIL ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕΙΡΑ ΕΔΩ